Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Virtualno studijsko putovanje na temu: Energija za industrijska i poslovna postrojenja iz obnovljivih izvora


  Ponedjeljak, Mart 29. 2021

  09:30 h


S ciljem unapređenja razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i kompanija zainteresovane za oblasti snabdijevanja energijom industrijskih postrojenja i poslovnih objekata iz obnovljivih izvora, ali i radi uspostavljanja novih poslovnih kontakata, Predstavništvo njemačke privrede u BiH organizuje njemačko-bosanskohercegovačku studijsko putovanje na gore navedenu temu koja će se održati u periodu od 29.03.-31.03.2021. godine u online formatu.

Studijsko putovanje se održava u okviru programa podrške saradnje "Mittelstand Global - Exportinitiative Energie", koju raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke.
 
Program u Bosni i Hercegovini provodi Predstavništvo njemačke privrede u saradnji sa njemačkom kompanijom Energiewaechter GmbH.

Studijsko putovanje će se održati na njemačkom jeziku uz simultani prijevod. Više informacija o programu i studijskom putovanju možete pronaći OVDJE.

Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu popunjavanjem PRIJAVNOG OBRASCA.

Pristupni link za konferenciju će biti dostavljen prijavljenim kompanijama nekoliko dana prije termina održavanja studijskog putovanja.
 
U slučaju pitanja, molimo kontaktirajte Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini:
T: +387 33 295 911
E-mail: mirza.karahodza@ahk.ba


Arhiva