Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Udruženje poslodavaca suorganizator „Finance and Business Summit 2018.“

Udruženje poslodavaca suorganizator „Finance and Business Summit 2018.“

S ciljem prezentacija finansijskih usluga i strategija razvoja poslovanja u dinamičnom okkruženju, 15. maja 2018. godine u Sarajevu će se održati jednodnevni Finance and Business Summit.

Na sajmu će se govoriti i o budućnosti razvoja finansijskih usluga i potebama savremenog poslovanja za finansijskim uslugama, uslugama osiguranja i uslugama savjetovanja u upravljanju novčanim tokovima.

Summit je namijenjen svima koji se bave finansijama, razvojem finansijskih proizvoda i usluga, korporativnim finansijama i privrednicima iz cijele Bosne i Hercegovine.

S tim u vezi, direktor marketinga i prodaje Oslobođenja Haris Kulović održao je 12. aprila 2018. godine sastanak sa direktorom Udruženja poslodavaca FBiH Mladenom Pandurevićem.

Pandurević je prihvatio da Udruženje bude suorganizator Samita na način da članovi Udruženja učestvuju u panel diskusiji na temu „Kako finansijske institucije mogu podržati poslovanje privrednih subjekata".

Također, Kulović je predložio potpisivanje Memoranduma o saradnji u svrhu saradnje nadogađaju "Finance and Business Summit 2018". Udruženje će sporazum razmotriti te u narednom periodu dostaviti odgovor.