Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Sarajevo - Trening „Istraživanja i ekonomske analize u vezi stvaranja efikasnijeg socijalnog dijaloga sa donosiocima odluka u vezi sa ekonomskim razvojem i preduzetništvom”


  Petak, Juli 23. 2021

  11:00 h


Udruženje poslodavaca FBiH u sklopu Projekta „Doprinos organizacija civilnog društva poboljšanju uticaja preduzetništva na socio-ekonomski razvoj BiH", a koji finansira Europska unija, organizuje trening za poslodavce na temu „Istraživanja i ekonomske analize u vezi stvaranja efikasnijeg socijalnog dijaloga sa donosiocima odluka u vezi sa ekonomskim razvojem i preduzetništvom”.

Trening će se održati 23. jula 2021. godine Hotelu Bosnia (Kulovića 9., Sarajevo) sa početkom u 11:00 časova.  

Svrha treninga je unaprjeđenje znanja menadžera iz oblasti istraživanja i ekonomskih analiza potrebnih za zagovaranje i vođenje socijalnog dijaloga sa donosiocima odluka u vezi ekonomskog razvoja i poduzetništva. Stečena znanja i vještine menadžeri će moći koristiti i u svom poslovanju, te za buduću kampanju Projekta koja je usmjerena ka  fiskalnoj politici (smanjenje fiskalnog opterećenja), parafiskalnoj politici (smanjenje parafiskalnih opterećenja) i indirektnom oporezivanju.

Trening će održati prof.dr. Vjekoslav Domljan, univerzitetski profesor i istaknuti ekonomski stručnjak i analitičar.

Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite najkasnije do 20.07.2021. godine na mail info@upfbih.ba ili na broj telefona 033 552 460.

Napominjemo da će se poduzeti sve potrebne epidemiološke mjere, te da je broj mjesta ograničen na 20 osoba.

Organizator (Udruženje poslodavaca FBiH) snosi putne troškove i troškove noćenja za sve učesnike koji dolaze izvan grada u kojem je organizovan trening. Ukoliko vam je potrebno organizovati noćenje, molimo vas da nas na vrijeme obavijestite kako bismo vam rezervisali smještaj.

Arhiva