Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Sarajevo Business Forum 2018. 25. i 26. aprila u Sarajevu


  Srijeda, April 25. 2018

  08:00 h


Bosna Bank International (BBI), u saradnji s partnerima Islamskom razvojnom bankom (IDB), Dubai Islamic bankom i Abu Dhabi Islamic bankom te drugim internacionalnim partnerima, organizator je međunarodne godišnje poslovno-investicijske konferencije Sarajevo Business Forum (SBF).

Prva SBF konferencija organizovana je 2010. i od tada se održava svake godine. Sarajevo Business Forum predstavlja jedan od najznačajnijih poslovnih i investicijskih događaja Jugoistočne Evrope. Konferencija spaja institucionalne i privatne ulagače i poslovne ljude iz cijeloga svijeta sa poslovnim ljudima i vlasnicima projekata iz Bosne i Hercegovine, Albanije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Srbije i Slovenije.

SBF predstavlja platformu za business networking i istraživanje poslovnih i investicijskih prilika u Jugoistočnoj Evropi sa jedinstvenim ciljem ekonomskog razvoja regije.

Ovogodišnji 9. međunarodni poslovno-investicijske konferencija Sarajevo Business Forum (SBF) 2018, održat će se 25. i 26. aprila u Sarajevu. Prvi dan konferencije će se održati u Parlamentu Bosne i Hercegovine, a drugi dan u konferencijskom centru Hotela Hills u Sarajevu.

SBF 2018. će predstaviti projekte i poslovne prilike vezane za poljoprivredu, energiju, finansije, infrastrukturu, građevinarstvo, informacijske tehnologije, digitalnu ekonomiju, turizam, obrazovanje, sport, kulturu, usluge i druge industrijske oblasti.

Sarajevo Business Forum 2018. održati će se pod pokroviteljstvom Nj.E. dr. Bandar M. H. Hajjara, predsjednika Islamske razvojne banke (IDB), kao i pod pokroviteljstvom Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Više informacija možete preuzeti OVDJE.

Informacije o sponzorskim paketima možete preuzeti OVDJE.
Arhiva