Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Prva međunarodna BH SEDMICA INŽENJERSTVA 28. i 29.11.2018. u Tuzli


  Srijeda, Novembar 28. 2018

  12:00 h


U okviru „Prve međunarodne BH SEDMICE INŽENJERSTVA", centralni događaj za Vašu kompaniju održat će se u Tuzli 28. i 29. novembra 2018. godine.

Kompanije koje se brže razvijaju čine svoj samosvjesni razvoj ulaganjima u ljudski kapital, inovacije i znanje. Dobra ideja postaje vrijednija što je više uspješnih menadžera koristi. Važnost tehnoloških promjena uviđaju svi modeli rasta, ali strategije novih razvoja vlastitih kompanija svakako su nezamislive bez novih ideja i postojećih tehnologija.

Inovativnost i modernizacija, najnovije tehnologije i prezentacije će biti osnova ove konferencije, a na predavanjima sa stranim govornicima bit će obezbijeđen simultani prijevod. Konferencija je dobila preporuku sa svih nivoa vlasti i vlada u BiH, a odazvali su se i najuspješniji Bosanci i Hercegovci koji u svijetu postavljaju nove standarde, prakse i rezultate u inženjerstvu.

Tuzla, od 28. i 29. 11. 2018. godine: BKC Tuzla i Cinestar – Bingo City Center

BSF okuplja sve aktere uključene u razvoj industrije, proizvodnje i novih tehonlogija: vlasnike kompanija, CEO, inženjere svih oblasti, ministarstva i privredne komore, akademsku zajednicu, inovatore i medije; prezentira trendove u industrijskoj proizvodnji regije i svijeta: keynote govornici, panel diskusije, radionice, i Sajam inženjerskih rješenja PREZENTACIJE i STUDIJE SLUČAJA: MADE IN BIH. www.bhing.ba
 
BSF nije događaj samo za stručnjake, nego i sve one koji odlučuju o implementaciji projekata i rješenja koja izlaze iz inženjerskih i tehnoloških kompanija, kao i za one koji će uvidjeti korist istih i odlučiti uložiti novac u njihov razvoj i realizaciju. Pozivamo Vas također da svoja inovativna inženjerska rješenja i primjere dobre prakse prijavite i predstavite u okviru prezentacija MADE in BiH. (Upute i informacije o prijavi na email: jadranka.kusljugic@bhing.ba)

Ne propustite jedinstvenu priliku da Vi i vaši saradnici budete na izvoru informacija i dio zajednice koja donosi pozitivne promjene u Bosnu i Hercegovinu.

Registraciju možete izvršiti online.
 

Arhiva