Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Predstavljen projekat "Moj proizovod"

Predstavljen projekat

Projekt "Moj proizvod" pokrenut je u februaru 2015. godine, u suradnji sa Udruženjem poslodavaca FBiH i Vanjskotrgovinskom komorom BiH i od tada do danas predstavljeno je 150 bh. kompanija.

Svečana manifestacija projekta Dnevnog lista "Moj proizvod", 28. septembra 2017. godine je upriličena u hotelu Mepas, u nazočnosti brojnih uzvanika iz privrednog sektora, kao i političkog života. Projekt "Moj proizvod" pokrenut je u februaru 2015. godine, u suradnji sa Udruženjem poslodavaca FBiH i Vanjskotrgovinskom komorom BiH i od tada do danas predstavljeno je 150 bh. kompanija, s ciljem prezentacije bolje, pozitivnije i ljepše strane BiH koja je fokusirana na privredni rast i razvoj.

Sudionicima i partnerima projekta uručene su zahvalnice.

"Cilj nam je da bh javnost informiramo da postoje poduzeća koja pozitivno posluju u našoj zemlji i da nije sve tako sivo i crno u Bosni i Hercegovini. Aktivnosti Projekta se realiziraju kroz dnevnu novinu Dnevni list, gdje se svakog četvrtka na stranicama novine predstavlja bh. privredni sektor”, kazala je Selma Dandić, voditeljica Projekta.

Udruženje poslodavaca FBiH je od ove godine partner Dnevnog lista na projektu ''Moj proizvod''. Direktor UPFBiH Mladen Pandurević kazao je kako Udruženje ima zadovoljstvo biti partner na jednom ovakvom projektu.

"Definitivno, najpozitivnije stvari koje se dešavaju u svim društvenim skupinama BiH vezane su za privredu. Ovo je izvanredna prilika za sve kompanije u BiH i drago mi je što smo partner na ovakvom izvrsnom projektu”, kazao je Pandurević.
 

Bruno Bojić, predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH, zahvalio se Dnevnom listu na pozivu za ovaj Projekt te istaknuo kako će Komora cijelo vrijeme biti uz Dnevni list, u vidu podrške.

"Predstavili smo 150 kompanija na način prikazivanja njihovih proizvoda te što je sve urađeno kako bi njihovi proizvodi bili reprezent, ne samo privrede BiH, već i diljem svijeta”, kazao je Bojić.