Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Otvorene prijave za EUREMnext European EnergyManager 2021

Otvorene prijave za EUREMnext European EnergyManager 2021
Nakon uspješno obučenih dvanaeast polaznika prve generacije energetskih menadžera u Bosni i Hercegovini prema EUREMnext programu, Predstavništvo njemačke privrede u BiH nastavlja sa obukom sljedeće generacije i nude vam mogućnost da ostvarite uspjehe i usvojite novo znanje te da steknete međunarodno priznati certifikat i zvanje energetskog menadžera.  

Projekat EUREMnext European EnergyManager je standardizovan edukacijski program na području energetske efikasnosti koji se provodi u više od 30 zemalja. U okviru projekta EUREM do sada je osposobljeno više od pet hiljda energetskih menadžera koji su stekli međunarodno priznati certifikat European EnergyManager.  

Cilj programa je osposobiti zaposlenike da unutar kompanije u kojoj rade prepoznaju potencijale za uštedu energije, postave konkretne ciljeve te primjene potrebne mjere za uštedu energije i novca. Na osnovu toga polaznici izrađuju svoj individualni energetski koncept, koji između ostalog predstavlja dio završnog ispita i uslova za sticanjem međunarodno priznatog certifikata EUREM EnergyManager.  

Ukoliko ste i Vi zainteresovani za učešće na stručnom usavršavanju za European EnergyManager ili želite uključiti nekog od Vaših uposlenika u ovaj program, više informacija kao i uspjehe prve generacije ovog programa te prijavni obrazac možete pronaći na stranici putem ovog LINKA.
 
Rok za prijavu je 09. april 2021. godine.   

Za više informacija obratite se Predstavnišvu njemačke privrede u BiH.