Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Nova članica UPFBiH – Alternativa d.o.o.

Nova članica UPFBiH – Alternativa d.o.o.
Kompanija Alternativa je osnovana 1997. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Osnovna djelatnost kompanije u početnom periodu bila je trgovina metalima crne i obojene metalurgije. Konstantnim investiranjem u modernu visokosofisticiranu opremu i stalnim osposobljavanjem kadrova, Alternativa d.o.o. je u ovom dijelu Europe prerasla u jednog od najvećih proizvođača termoizolacionih panela, krovnih i fasadnih limova, metalnih elemenata za krov i fasadu, kao i prateće građevinske galanterije.

Kao lider na tržištu u domenu termoizolacionih panela i profilisanih limova, Alternativa d.o.o. je uspostavila visoke tržišne strandarde u korištenju sirovina i opreme na kojoj se vrši proizvodnja. Konstantnim investiranjem u modernu visokosofisticiranu opremu i stalnim školovanjem i osposobljavanjem kadrova, Alternativa d.o.o. je u ovom dijelu Evrope postala apsolutni lider u proizvodnji termoizolacionih panela, krovnih i fasadnih limova, metalnih elemenata za krov i fasadu, kao i prateće građevinske galanterije.

MISIJA DRUŠTVA
Ponuditi tržištu vrhunske krovopokrivačke materijale, uvažavajući ekonomske i socijalne principe, te osigurati vrhunsku uslugu svim našim partnerima i kupcima.
 
VIZIJA DRUŠTVA
Zadržati i učvrstiti vodeću ulogu na regionalnom tržištu. Obezbjediti kontinuiran rast na tržištu Europske Unije. Ponuditi nove komplementarne proizvode u oblasti građevinskih materijala, te konstantno raditi na poboljšanju kvaliteta i proširenju asortimana.

Više o kompaniji pročitajte OVDJE.