Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Međunarodni sajam komponenti i elemenata za industriju namještaja i uređenje interijera – ZOW, Bad Salzuflen – SR Njemačka


  Ponedjeljak, Februar 05. 2018

  10:00 h


U sklopu suradnje Vanjskotrgovinske komore BiH i Privredne komore Republike Srpske sa Švicarskim programom za promociju uvoza u Švicarsku i EU – SIPPO, je u pripremi ‘Studijska posjeta’ Međunarodnom sajmu komponenti i elemenata za industriju namještaja i uređenje interijera – ZOW, Bad Salzuflen – SR Njemačka, koja će trajati od 5. do 8. februara 2018. godine.

Sajam ZOW 2018 je poseban format promotivnog događaja koji je pozicioniran između klasičnog sajma i platforme za poslovne susrete. Tu izlagači iz Njemačke i drugih evropskih zemalja mogu u potpunosti biti fokusirani na direktne kotakte i razmijeniti iskustva u za to prilagođenoj atmosferi.

U okviru posjete sajmu ZOW, SIPPO će za bh. učesnike organizirati i snositi troškove za:

• Obilazak sajma sa stručnim konsultantima SIPPO-a;

• Workshop za učesnike programa, o relevantnim temama vezano za njemačko tržište i sajam ZOW;

• B2B sastanke na sajmu između bh. kompanija i potencijalnih partnera (na bazi profila prijavljenih bh. firmi) i eventualno posjete firmama u okolini;

• Zajedničku večeru za sve učesnike;

• Transfer od aerodroma Hanover do hotela u Bad Salzuflenu, te nazad.

Kompanije snose sve troškove puta za svoje predstavnike: povratnu avio-kartu do Hanovera, smještaj u Bad Salzuflenu ili okolini, lokalni transport u Bad Salzuflenu, lično putno osiguranje, druge personalne troškove, te ulaznicu za sajam – ako se kupuje na licu mjesta (NB: ulaznicu je moguće naručiti unaprijed na web-stranici sajma, i u tom slučaju je besplatna).

Više informacija OVDJE.


Arhiva