Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Industrijski sajam Connext u Milanu


  Četvrtak, Februar 07. 2019

  09:00 h


Ambasada Italije u Sarajevu najavila je da će kompanije iz Bosne i Hercegovine moći besplatno učestvovati na Poslovnom forumu "Connext", koji će biti održan u Milanu 7. i 8. februara.

„Za kompanije u Bosni i Hercegovini učešće će biti besplatno i obuhvatit će prostor za sastanke i organizaciju sastanaka „B2B". Osim toga, sve kompanije koje učestvuju će biti u mogućnosti da se registruju u povjerljivoj bazi podataka koja će tokom perioda od godinu dana omogućiti, bez naknade, kontaktiranje svih prisutnih kompanija. Radi informisanja o načinu sudjelovanja zainteresirane kompanije mogu posjetiti službenu web-stranicu događaja", saopćeno je iz Ambasade Italije.

Manifestaciju organizuje najveća italijanska poslovna asocijacija Confindustria koja predviđa učešće više od 2.000 kompanija i više od 5.000 posjetilaca. Fokus će biti na četiri tematske oblasti koje pokrivaju sve sektore ekonomske aktivnosti. Cilj je ponuditi besplatnu platformu za sastanke radi povećanja međunarodne trgovine i investicija.

Confindustria je odabrala Njemačku, Maroko i zapadni Balkan kao partnerske oblasti za ovaj događaj.

Arhiva