Privredna komora Kantona Sarajeva, u okviru programa unaprijeđenja institucijske i poduzetničke infrastrukture (poticaj i razvoj male privrede Ministarstva privrede Kantona Sarajevo) - Centra za poduzetništvo i inovacije poziva Vas na besplatnu radionicu na temu:
HACCP sistem - Uloga i značaj u prehrambenom sektoru
14. februar, u prostorijama Privredne komore, sa početkom u 10.00 sati
Svrha radionice je unapređenje znanja o
praktičnoj primjeni HACCP sistema, bolje razumijevanje svrhe
korištenja istog, te mehanizama proizvodnje hrane sa ovim instrumentima
kontrole.
Radionica je namijenjena pojedincima sa ili bez radnog iskustva,
stručnjacima i radnicima iz područja ugostiteljstva, hotelijerstva,
turizma, proizvodnje, distribucije, transporta i trgovine hranom,
veterine, sanitarnog inženjerstva, prehrambene tehnologije,
poljoprivrede, agronomije, biohemije, hemije, biologije, stručnjacima
za DDD, uposlenicima državnih institucija (općinskim službama,
inspektorima, itd.) i drugima koji su involvirani u prehrambeni sektor.
Ciljevi radionice:
Predavač: Anel Hurem, dipl.ing.poljoprivrede sa višegodišnjim iskustvom na rukovodećim poslovima u prehrambenom sektoru, sa višegodišnjim iskustvom u vođenju radionica, konsultacije, implementacija i auditiranje HACCP sistema i ISO standarda.
Program radionice:
Detaljnije informacije o radionici možete dobiti na tel. 250-117,250-190,250-131, ili putem e-mail-a: lejlah@pksa.ba, irenac@pksa.ba, dinov@pksa.ba . Prijavu za učešće na radionici možete poslati na gore navedene mail-adrese ili na fax. broj 033/226-717 do 12. februara.
Za sve polaznike obezbjeđeno je osvježenje i lagani obrok, pisani materijal i potvrda o učešću na radionici.