Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

FMCG Summit u Sarajevu 12. aprila


  Četvrtak, April 12. 2018

  09:00 h


Najveći domaći, regionalni i svjetski stručnjaci iz FMCG industrije okupit će se 12. aprila u Sarajevu na FMCG Summitu, gdje će razgovarati o vječitim pitanjima koja muče trgovce, proizvođače i distributere.

Tako će Darko Lukić, marketing konsultant i magistar ekonomskih nauka, inače savjetnik mnogim vodećim kompanijama iz Srbije i regiona, govoriti o temi kako digitalizacija utječe na FMCG industriju. U prezentaciji ćemo vidjeti koji sve trendovi utječu na FMCG brendove i kakve posljedice bi mogli imati u budućnosti.

Najviše pažnje će zasigurno privući i dva key speakera, Jean Jacques Vandenheede (viši analitičar maloprodajne industrije za AC Nielsen Europe), iz Belgije, koji će govoriti o temi "Prodaja jedan na jedan” i velikim promjenama koje dolaze, te Matthew Brown (maloprodajni futurolog) iz Velike Britanije, koji će govoriti o ''Novoj praktičnosti - od maloprodaje do "Me-Tail”.

„Veliki pregled stanja i izazova FMCG-a u BiH i regionu" naziv je panela na kojem će sudjelovati najveća imena FMCG industrije u BiH i regionu. Naglasak diskusije će biti na izazovima širenja van BiH, koje su najbolje međunarodne prakse i kamo treba FMCG u BiH da se razvija.

Više informacija o programu, predavačima i kotizacijama možete naći na http://fmcg-summit.ba/


Arhiva