Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Dubrovački razgovori - Dubrovnik, 20.-22.10.2017.


  Petak, Oktobar 20. 2017

  09:00 h


U namjeri da okupi i poveže uspješne poslovne ljude i kompanije/organizacije koje su generatori razvoja bh. ekonomije i ekonomija regiona, Univerzitet Sarajevo School of Science and Technology (SSST), u suradnji sa partnerima iz Hrvatske (Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld iz Zagreba) i Crne Gore (Univerzitet Donja Gorica iz Podgorice), organizuje konferenciju Dubrovački razgovori (20.-22.oktobar 2017.) koja će se održati u hotelu "Grand Hotel Park" u Dubrovniku. 

Pored planiranih ekspertnih predavanja, bit će organizovani i okrugli stolovi koji će analizirati problematiku industrijskih sektora i lanaca vrijednosti kompanija, povezivanja u proizvodnji, izvozu, uvozu i drugim vidovima zajedničkog djelovanja na domaćim, regionalnim i globalnim tržištima.

Cilj konferencije je iznalaziti rješenja kojima se u postojećim okolnostima mogu postizati i bolji rezultati kako sa stanovišta pojedinačne kompanije tako i ekonomije regije u cjelini.

 

Popunjenu prijavu za svakog učesnika pošaljite na registracija@dubrovackirazgovori.org do 06.10.2017. godine. Kotizacija za jednu osobu iznosi 150 eura i pokriva sva tri dana Konferencije. 

Detaljne informacije o uplati kotizacije, smještaju, govornicima, agendi i ostalom su dostupne na oficijelnoj web stranici www.dubrovackirazgovori.org.

Poziv za učešće i obavijest za poduzetnike

Prijava za učešće


Arhiva