Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Dnevni list u saradnji s Udruženjem poslodavaca FBiH promovirao projekt „Moj proizvod''

Dnevni list u saradnji s Udruženjem poslodavaca FBiH promovirao projekt „Moj proizvod''
Dnevni list u saradnji s Udruženjem poslodavaca FBiH 04. oktobra 2018. godine je u hotelu Mostar, u nazočnosti brojnih uzvanika iz privrednog sektora, kao i političkog života promovirao projekt „Moj proizvod". Projekt je pokrenut u februaru 2015. godine, a predviđa u Dnevnom listu jednom sedmično objavljivanje pozitivnih poslovna priča, odnosno predstavljanje preduzeća koja  svojim radom pozitivno utiču na ekonomski rast i razvoj.

Voditeljica projekta ''Moj proizvod'' Selma Dandić ističe kako je kroz ovaj projekt do sada predstavljeno više od 200 bh. kompanija, a kako se u budućnosti, prema mogućnostima, planira predstaviti još njih.

"Mi, kroz projekt „Moj proizvod", čitateljsku javnost upoznajemo s privredom Bosne i Hercegovine te nastojimo predstaviti sve privredne grane, a svaka od tih grana pojedinačno je ključna strateška odrednica naše zemlje”, kazala je Dandić.

Direktor Udruženja poslodavaca FBiH Mladen Pandurević je istaknuo kako ovakvi projekti trebaju biti prepoznati od strane javnosti, ali i samih poduzeća te da će Udruženje poslodavaca FBiH nastaviti podržavati projekt.