Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Besplatni webinar „COVID-19: Kako efikasno upravljati kriznim događajima, održati poslovanje i planirati oporavak?“


  Petak, Mart 27. 2020

  10:00 h


Deloitt organizuje besplatni webinar „COVID-19: Kako efikasno upravljati kriznim događajima, održati poslovanje i planirati oporavak?".

Uticaj na prihode svih kompanija u Bosni i Hercegovini je ekstreman, te već postoje jasni pokazatelji usporavanja globalne privrede. Bez obzira na to kako se situacija razvija, u ovom periodu je najbitnije održati likvidnost kompanija i poduzeti brze i efikasne reakcije na potencijalne scenarije kako bi se optimalno ublažile neizbježne negativne posljedice.

U ovom webinaru Deloittovi stručnjaci podijelit će neke od ključnih koraka u odgovoru na trenutnu krizu, te savjetovati šta je ono što kompanija treba uraditi odmah kako bi održali poslovanje kompanije i minimizirali utjecaj krize.

Pružit će se i priliku za postavljanje pitanja

Webinar će se održati u petak, 27. marta 2020. godine u 10:00h putem GoToWebinar besplatne on-line platforme. Trajanje webinara je 1h. Predavači na webinaru su Muhamed Semić, voditelj odjela za konsalting i savjetovanje povezano s upravljanjem rizicima i Alma Hota, advokat u Advokatskom društvu "Legal Partners” d.o.o. koje je dio Deloitte Legal Network.

Registrujte se OVDJE.

Arhiva