Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

PIT Krajina 2023: Otkrijmo Krajinu, našu priliku za izuzetnost


  Četvrtak, Septembar 21. 2023

  09:00 h


Bravaria Industrial Marketing sa zadovoljstvom najavljuje, ovogodišnji osmi po redu, PIT događaj – Krajina 2023: Otkrijmo Krajinu, našu priliku za izuzetnost koji će se održati 21. i 22. septembra 2023. u Bihaću uz podršku Grada Bihaća, Razvojne agencije Unsko-sanskog kantona, Privredne komore USK i Cube Consultinga.

Savremeni tokovi razvoja na polju proizvodnje, industrije i tehnologije sve su složeniji i užurbaniji te zahtijevaju proaktivan i brz, a ipak smišljen, kompetentan i kreativan odgovor. S druge strane, sve posebnosti i specifične prilike bosanskohercegovačkog tržišta i društva traže i posebno koncipirana i namjenska rješenja.

Dvodnevni septembarski PIT događaj diferenciran je u dvije kategorije: stručnu konferenciju i poslovni sajam, a učesnicima i posjetiteljima omogućit će prilike za umrežavanje i saradnju, razmjenu iskustava i diskusiju, stručne radionice i izlaganja.

Bit će to svojevrstan ekosistem koji podržava inovacije i poduzetništvo, a bogata agenda tematski je podijeljena i okvirno obuhvata cjeline poput: automatizacije u proizvodnji, industrijskih softvera i pametnih fabrika, novih tehnoloških trendova, uloge robota u proizvodnji, nabavke u proizvodnji, važnosti ljudskih potencijala te nosilaca regionalnog razvoja USK.

Prijaviti se možete putem linka https://targer.ba/konferencija/pit-krajina-2023/, a za dodatne informacije pišite na bravaria@bravaria.ba.

Arhiva