Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Druga međunarodna bh. sedmica inžinjerstva


  Četvrtak, Novembar 14. 2019

  10:00 h


Druga međunarodna bh. sedmica inžinjerstva održat će se u Tuzli 14. i 15. novembra 2019. godine u Bosanskom kulturnom centru Tuzla, Mije Keroševića Guje 3.

BSF okuplja sve aktere uključene u razvoj industrije, proizvodnje i novih tehonlogija: vlasnike kompanija, CEO, inženjere svih oblasti, ministarstva i privredne komore, akademsku zajednicu, inovatore i medije; prezentira trendove u proizvodnji regije i svijeta: keynote govornici, panel diskusije, radionice, smart city i IT.  BSF nije događaj samo za stručnjake, nego i sve one koji odlučuju o implementaciji projekata i rješenja koja izlaze iz inženjerskih i tehnoloških kompanija, kao i za one koji će uvidjeti korist istih i odlučiti uložiti novac u njihov razvoj i realizaciju.

Kompanije koje se brže razvijaju čine svoj samosvjesni razvoj ulaganjima u ljudski kapital, inovacije i znanje. Dobra ideja postaje vrijednija što je više uspješnih menadžera koristi. Važnost tehnoloških promjena uviđaju svi modeli rasta, ali strategije novih razvoja vlastitih kompanija svakako su nezamislive bez novih ideja i postojećih tehnologija.

Inovativnost i digitalizacija, najnovije tehnologije i rezultati uspješnih praksi će biti osnova ove konferencije. Konferencija je dobila preporuku sa svih nivoa vlasti i vlada u BiH, a odazvali su se i najuspješniji Bosanci i Hercegovci koji u svijetu postavljaju nove standarde, prakse i rezultate u inženjerstvu.

Više o događaju na web stranici.

Arhiva