Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

XV međunarodna stručna konferencija "Ljudi, drvo i namještaj u digitalnom i EE dobu 2023"


  Četvrtak, Oktobar 26. 2023

  10:00 h


"Ljudi, drvo i namještaj u digitalnom i EE-energetski efikasnom dobu 2023" naziv je 15. međunarodne stručne konferencije drvoprerade, šumarstva, ekologije i enterijera koja će se održati 26. i 27. oktobra 2023. u hotelu Courtyard by Marriot u Banjoj Luci.

Organizator je Udruženje šumarstva i prerade drveta INTERFOB u saradnji sa Ustanovom za stručno obrazovanje odraslih WMTA, Klasterom DRVO Banja Luka, Gradskom razvojnom agencijom CIDEA te Gradom Banja Luka uz podršku partnerskih preduzeća, agencija i organizacija.

"Sve zainteresirane pozivamo na 15. stručnu konferenciju drvoprerade, šumarstva, ekologije i enterijera. Budite nam dragi gosti i prisustvom uveličajte događaj na kojem ćete imati priliku da se poslovno povežete s više od 120 preduzeća i stručnih učesnika iz EU i Jugoistočne Evrope, razmijenite ideje i saznate najnovije trendove iz drvne industrije i pratećih sektora", stoji u saopćenju organizatora.

Konferencija će okupiti sve zainteresirane: mala, srednja i velika preduzeća, agencije, ministarstva, komore i organizacije iz drvne industrije i šumarstva, profesore, inženjere i stručne ljude kao i one koji se na bilo koji način bave preradom drveta, šumarstvom, ekologijom, enterijerima i industrijom namještaja iz regije i EU.

Agenda predviđa izlaganja, panele i prezentacije o temama pametnih tehnologija u digitalnom i EE dobu, edukaciji nove generacije lidera u drvnoj i povezanim industrijama, ekološke i energetski efikasne gradnje objekata, žena u preduzetništvu, prednosti i nedostataka energetska efikasnosti,  ekologije i zaštite životne sredine. Planirani su i susreti klastera drvne industrije iz regije, B2B poslovni susreti kao i radionica za preduzeća „B2B prodaja preko digitalnih kanala.”

Za prijave i informacije pišite na info@wmta-edu.com
 

Arhiva