Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Sajam namještaja i unutrašnjeg uređenja Ambienta u Zagrebu


  Četvrtak, Oktobar 13. 2022

  10:00 h


Sajam Ambienta, 49. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije, bit će održan od 13. do 16. oktobra na Zagrebačkom velesajmu.

Ovogodišnja Ambienta bit će održana sa izlagačkim sadržajem: Namještaj i unutarnje uređenje te industrijski program, Građenje i opremanje, Design zone, Horeca, Art fair Zagreb, navedeno je na sajtu Kantonalne privredne komore Tuzla.

Sajam je izvanredna prilika za promociju proizvoda i usluga iz oblasti namještaja za uređenje doma, uredskog namještaja, namještaja za opremanje hotela i apartmana, unutarnjeg uređenja (zidne obloge, rasvjeta, tepisi, zavjese, dekori), strojeva i alata te repromaterijala za drvnu industriju i proizvodnju namještaja.

Pored izlagačkog segmenta uz predstavljanje noviteta i inovacija u pripremi je tematski cjelovit stručni i edukacijski program u cilju predstavljanja novih tržišnih i tehnoloških kretanja kako u proizvodnji namještaja i drvnoj industriji tako i u području graditeljstva.

Kantonalna privredna komora Tuzla je ponovo sastavni dio ove značajne sajamske manifestacije.

Kantonalna privredna komora Tuzla poziva sve firme iz oblasti drvoprerađivačke industrije na području Bosne i Hercegovine da se odluče za učešće na velikom i značajnom sajmu u Zagrebu. Za kataloško predstavljanje djelatnosti Komore na Ambienti 2022, Zagrebački velesajam osigurat će 20 m2 izložbenog uređenog prostora.

Poslovnim posjetiteljima koji će sajam posjetiti u organizaciji Komore, Zagrebački velesajam osigurat će b2b susrete u terminu po dogovoru.

Za sve firme koje odluče izlagati na sajmu, a posredstvom Kantonalne privredne komore Tuzla, menadžment Zagrebačkog velesajma i sajma Ambienta, na sastanku u Tuzli je odobrio i posebne finansijske uslove.

Prijave i sve potrebne informacije te dogovori o uslovima nastupa na komora@kpktz.ba, 035/369-550.

Arhiva