Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Prvi regionalni sajam ugostiteljstva od 15. do 17. marta u Skenderiji


  Četvrtak, Mart 15. 2018

  09:00 h


GAST FEST u saradnji sa domaćim i regionalnim partnerima organizuje prvi regionalni sajam ugostiteljstva, 15-17.03.2018. godine (Dom Mladih, Skenderiji i na platou Skenderije).

Sajam najboljih okusa pripremit će za svoje goste raznovrsne specijalitete, delicije – od autohtonih, izvornih, lokalnih, tradicionalnih do svega onoga što je balkanska regija preuzela i usvojila kroz dugu historiju, kao i predstavljanje novih svjetskih egzotičnih kuhinja. Cilj sajma jeste razmjena iskustava, uspostavljanje domaće i međunarodne saradnje, edukacija i organizacija workshop sesija (škola vina, barmen group, gastroid centar za obuke u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, najbolja projektna rješenja ugostiteljskih objekata...), kao i relaksirajuća druženja uz iznimno bogat i inovativan zabavni program, za cijelo vrijeme trajanja sajma.

Navedeno, ali i mnogo više, posjetite na prvom sajmu ugostiteljstva, gdje će izlaganje uzeti mnoge najkonkuretnije kompanije iz oblasti proizvodnje: toplih napitaka, mesa i mesnih prerađevina, morskih plodova, začina, zdrave prehrane, organskih proizvoda, vina, alkoholnih pića i bezalkoholnih pića, mliječnih proizvoda, slatkog programa, unutarnjeg i vanjskog namještaja; sistema zaštite od sunca, dekorativnih tekstila, kupaonog namještaja, uređaja za klimatizaciju i ventilaciju, rasvjete, wellness i spa programa, proizvoda za higijenu i održavanje objekata, te specijalizirani časopisi iz HORECA sektora.

Više na: http://www.gast-fest.com/index.php


Arhiva