Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Poziv za prijave: FSC Furniture Awards 2022

Poziv za prijave: FSC Furniture Awards 2022
U skladu s motom "Bolji život, zdravije šume”, Forest Stewardship Council Adria - Blakan (FSC) pokreće novo izdanje svojeg natjecanja i traži održive proizvođače namještaja i trgovce diljem Europe.

FSC Furniture Awards je natjecanje koje je stvorilo Forest Stewardship Council™ kako bi se prepoznala predanost FSC-u i održivosti poduzeća u sektoru namještaja za unutarnje i vanjske prostore. Nagrade su otvorene za nositelje FSC certifikata i promotivne licence u sektoru namještaja koji imaju sjedište u jednoj od sljedećih europskih zemalja: Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Češka, Danska, Francuska, Njemačka, Italija, Crna Gora, Nizozemska, Sjeverna Makedonija, Poljska, Portugal, San Marino, Srbija, Slovenija, Španjolska, Švicarska i Ujedinjeno Kraljevstvo.

Poduzeća koja se prijave imat će priliku osvojiti jednu od tri kategorije nagrada: Predanost (Commitment), Brend (Brand) i Komunikacija (Communication) (jedna nagrada za proizvođače i jedna za trgovce u svakoj kategoriji).

FSC Commitment Awards dodijelit će se nositeljima certifikata/licenci koji se zalažu za FSC prednost u nabavi i komercijalnim politikama. FSC Brand Awards odaje priznanje poduzećima koje koriste FSC zaštićene oznake na izvanredan način. FSC Communications Awards nagradit će poduzeća koje se ističu u promotivnim aktivnostima i kampanjama s FSC-om.

Prijava na natjecanje FSC Furniture Awards može se podnijeti do 8. septembra, putem službene web-stranice fscfurnitureawards.org. Sudjelovanje je besplatno.

Za prijave i dodatne informacije posjetite službenu web-stranicu www.fscfurnitureawards.org.