Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Online radionica - Google alati u turizmu


  Četvrtak, Januar 21. 2021

  18:00 h


Jedna od prvih asocijacija kada je Google u pitanju jeste najpoznatiji Internet pretraživač, međutim on nudi i sjajne onlajn alate koji mogu biti od pomoći u najrazličitijim oblastima. Da postoji velika potreba za edukacijom i informisanjem na temu Google alata u turizmu, pokazalo je i istraživanje gde je više od 80 posto ispitanika iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore iskazalo interesovanje za unapređenje upotrebe alata kao što su Google Analytics, Google Maps i Google my business. Stoga je prva onlajn radionica u ovoj godini posvećena Google alatima u oblasti turizma.

Prijavite se na ovom linku. Kada se prijavite, stići će vam mail sa linkom za praćenje radionice na ZOOM platformi koja će se održati u četvrtak, 21. januara u 18:00h.

Učešće je potpuno besplatno! Na radionici posvećenoj Google alatima u turizmu ćete saznati i naučiti – koje su osnovne karakteristike Google alata i zašto su oni važni za unapređenje poslovanja, na koji način da koristite Google maps od koraka stvaranja lokacije do njenog održavanja, kako da putem Google my business alata pozicionirate vaš biznis i zašto je on važan za proces rezervacije smeštaja.

Dobićete i savete za upotrebu Google analytics koji vam može pomoći da pratite vidljivost vašeg poslovanja na onlajn tržištu. Sve odgovore i informacije na temu upotrebe Google alata za poslovanje turističkih objekata dobićete od Milana Stojkovića, vlasnika agencije Etourism Consulting, koji poseduje više od osam godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koja su namenjena turizmu, ugostiteljstvu i marketingu. Milan je stekao iskustvo u radu sa domaćim ali i klijentima iz inostranstva kao što su hoteli, turističke agencije, organizacije i udruženja, javne ustanove, pojedinci, pa čak i jedna evropska kraljevska porodica! Privržen edukaciji i deljenju znanja, što kao nekadašnji profesor u turističkoj školi, tako i kroz brojne edukacije, seminare i konferencije. Trenutno je najviše angažovan na kreiranju online marketing strategija za klijente.Pozivamo sve predstavnike malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori da se prijave na onlajn radionicu i da putem interaktivnog predavanja, razmene iskustava, individualnih vežbi, konsultacije sa predavačem na licu mesta i materijala za budući rad unaprede svoje veštine i poslovanje.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori" u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.me iz Crne Gore.

Arhiva