Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Najveći poslovni skup dijaspore "Reconnect" 15. augusta u Sarajevu


  Četvrtak, August 15. 2019

  18:00 h


Već četvrtu godinu za redom, Restart uz podršku USAID Diaspora Invest organizira događaj "Reconnect" - umrežavanja za dijasporu i bh. firme na temu "Kako se proširiti na međunarodno tržište"?

Cilj ovogodišnjeg skupa je razmjena znanja stručnjaka iz dijaspore o tome kako se bh. kompanije mogu pozicionirati na međunarodnom tržištu. Restart će ugostiti uspješne stručnjake u našoj dijaspori koji predstavljaju neke od sljedećih industrija: arhitektura, IT, proizvodni sektor, finansijske usluge, marketing i prodaja i podrška korisnicima.

Oni koji se prijave imat će priliku zahvaljujući aplikaciji GatherUp - bh. IT kompanije App Impact, unaprijed zakazati B2B sastanke sa gostima iz dijaspore ali i bh. poduzetnicima.

Četvrto izdanje "Reconnect" konferencije realizira se u organizaciji "Restarta", te uz podršku USAID Projekta "Diaspora Invest". Ove godine će okupiti i brojne vrhunske stručnjake iz bh. dijaspore koji će podijeliti svoje iskustvo, te kroz razgovor podijeliti sa učesnicima skupa i prilike koje Bosna i Hercegovina ne smije propustiti na svjetskom tržištu.

Prijave za "Reconnect" su otvorene, a organizatori očekuju više od 150 učesnika iz zemlje i svijeta.

Arhiva