Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Dan otvorenih vrata Tvornice cementa Kakanj


  Subota, Juli 08. 2017

  09:30 h


Dan otvorenih vrata, manifestacija koju Tvornica cementa Kakanj (TCK) tradicionalno organizuje već šesnaesti put, održat će se u subotu 8.7.2017. od 9:30 do 14:00 sati.  

Cilj manifestacije Dan otvorenih vrata jeste zbližavanje kompanije sa lokalnom zajednicom, posebno sa mladima i djecom. Program obiluje aktivnostima i zabavom za različite uzraste. Poseban akcenat svake godine, pa tako i ove, je na aktivnostima i zabavi za najmlađe, dok program također obiluje sportskim turnirima i takmičenjima, a jedna od najvećih atrakcija je utrka beba. Za sve posjetioce, TCK je obezbijedila osvježenje i poklone. Svi učesnici sportskih takmičenja dobijaju poklone, a oni najbolji i vrijedne nagrade. Sve aktivnosti se održavaju na posebno pripremljenim sportskim i zabavnim terenima u krugu Tvornice cementa Kakanj.  

Tvornica cementa Kakanj je prvi put 2002. godine organizirala Dan otvorenih vrata tokom kojeg je TCK posjetilo više od 5.000 ljudi kojima je predstavljena prva faza investiranja nakon privatizacije. Na ovaj način promijenjen je dotadašnji odnos sa lokalnom zajednicom koji postaje potpuno transparentan i otvoren. Na Dan otvorenih vrata hiljade stanovnika Kaknja i okolnih gradova dolazi u tvornička postrojenja kako bi se upoznali sa radom postrojenja i uživali u mnoštvu sadržaja.

 

 


Arhiva