Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Besplatan webinar: Osnove digitalne strategije u industriji


  Četvrtak, Septembar 16. 2021

  13:00 h


Ne propustite seriju besplatnih webinara na temu digitalne transformacije koje CADCAM priprema u narednim mjesecima. U digitalno doba nove tehnologije nemilosrdno remete tržište i uobičajeno poslovanje postaje oksimoron. Digitalne tehnologije danas su pristupačne i otvaraju brojne mogućnosti u poslovanju, pa su samim tim i izvor konkurentske prednosti svima koji ih pravilno koriste.

CADCAM grupa već 30 godina uspjeva da strateški primjeni najbolje prakse kako bi pomogla kompanijama da se približe Industriji 4.0. Svojim iskustvom, vodećim rešenjima i temeljnim strateškim pristupom omogućavaju kompanijama da osvoje (i održe) vodeću poziciju na tržištu na kojem posluju.

U vremenu, kojeg radi tehnologije imamo sve manje, jako je važno svjesno odlučiti gdje ćemo se, s čime i na koji način boriti. Nove tehnologije oblikuju ne samo tržište, nego i način borbe odnosno stvaranja komparativne prednosti na njemu, i rade to radikalno. Na webinaru ćemo razraditi osnove  digitalnih strategija te načine na koje možemo predvidjeti tempo tehnoloških promjena i okrenuti ga u svoju korist.

Webinar "Osnove digitalne strategije u industriji" održat će se online 16.09.2021. godine u 13:00 sati.

Prijava za webinar na linku.

Arhiva