Udruženje poslodavaca Federacije BiH
Tel. +387 33 552 460
Fax. +387 33 552 461

Autodesk Digital Transformation Day Sarajevo 2022.


  Četvrtak, April 28. 2022

  10:00 h


Digitalna transformacija uveliko traje. Da li idemo u korak sa njom i šta nam ona donosi u našem poslu? Promjene koje smo očekivali da će se desiti kroz nekoliko godina već se uveliko dešavaju u građevinskom sektoru.

Kako se digitalna transformacija odvija u Bosni i Hercegovini? Zašto je BIM neophodan i važan u toj transformaciji? Kako i na koji način nam Autodesk softver pomaže u tome? Kako da sa Autodeskovim alatima ostvarite bolju saradnju, smanjite rizike i troškove poslovanja? Kako da uradite analize i na najbolji način isplanirate poslovanje? Ono što je sigurno jeste da je digitalna transformacija uz BIM neophodna!

O svim ovim temama vezanim za BIM i Autodeskove alate razgovarat će se na do sada najznačajnijoj Autodeskovoj konferenciji u Bosni i Hercegovini pod nazivom  Autodesk Digital Transformation Day Sarajevo 2022.

Besplatna konferencija će biti održana 28.4.2022. godine od 10:00 do 16:00 sati.

Broj mjesta je ograničen!

Razmenjujući iskustva i pokušati dati širu sliku trenutne situacije građevinskog sektora predavači iz Bosne i Hercegovine prikazaće primere iz svoje prakse, sa kojim se to problemima susreću i kako ih prevazilaze.

Nakon primjera iz prakse učesnike očekuje panel diskusija sa temom "BIM - moda ili potreba" gde će se razgovarati o stanju BIM-a u BiH, prednostima, problemima sa kojima se korisnici susreću radeći na taj način u tom okruženju i idejama kako to unaprijediti.

Konferencija je namijenjena arhitektama, građevincima, mašincima, geodetama, elektro i svim ostalim inženjerima, kao i projekt menadžerima, investitorima i izvođačima.

Autodesk partneri su Inova i BHS informatika.

Registrujte se OVDJE.

Arhiva